Hlavní obsah
Článek

Natáčení seriálu And Just Like That..., jenž navazuje na mimořádně úspěšný Sex ve městě, je v plném proudu. Nové fotografie ukazují hlavní hrdinku Carrie, již hraje Sarah Jessica Parker (59), v objetí s mužem, typově podobným „panu božskému“. Chris Noth (66) to ale není.

Charizmatickým dlouhánem, se kterým se Carrie loučí před domem, je americký herec Jon Tenney (59). Zatím nebylo oznámeno, jakou hraje postavu, a tedy ani to, zda bude mít větší prostor.

Tenney je známý ze seriálů Closer, Skandál nebo Temný případ, s Parker se potkali v seriálu z roku 1990 Equal Justice. Herec je exmanželem hvězdy Zoufalých manželek Teri Hatcher.

Z ukázky z připravované série je zřejmé, že ani Noth nebude chybět. Jeho osud je však nejistý. Kdo se v ději naopak neobjeví, je představitelka Samanthy Kim Cattrall. Mezi ní a Parker dlouhodobě panují napjaté vztahy.

„Jako v reálném životě do vašeho života lidé přicházejí, ale i odcházejí. Některá přátelství zeslábnou a objeví se nová. Takže si myslím, že to vše jen svědčí o skutečných fázích v životě. Přátele, které máš, když je ti 30, už někdy nemáš, když ti je 50,“ prezentují absenci herečky producenti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám