Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova za pět minut dvanáct. Šansoniérka Renata Drössler (60) skončila v motolské nemocnici a okamžitě ji operovali. "Podcenila jsem prevenci a dopadlo to, jak to dopadlo. Naštěstí ne úplně fatálně," svěřila Super.cz.

Zpěvačku operovali v pondělí, kdy se nám poprvé ozvala ještě z jednotky intenzivní péče, aby nás ujistila, že bude v pořádku. "Byla to cysta s hraničním nálezem. Obrovská. Strašně rychle vyrostla na 16 centimetrů. Ten nález byl naštěstí negativní, tak to vlastně ještě super dopadlo," svěřila Renata, která musela zrušit svůj listopadový program a na jeviště a pódia se má vrátit v prosinci.

Drössler má za sebou opravdu těžký měsíc. Zemřel jí tatínek, v nemocnici skončila její maminka, onemocněla i jedna z dcer. "Děkuji všem, co mi drželi palce! Jsem bolavá, ale zdravá! Apeluji na všechny ženy, aby nepodceňovaly prevenci. To, jak je důležitá, si člověk mnohdy uvědomí, až když je nějaký problém," vzkazuje z nemocničního lůžka zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám