Hlavní obsah
Článek

V show Česko Slovensko má talent se tentokrát předvedl šestadvacetiletý David alias Miss Petty. Ten se stylizuje do role ženy. A to se vším všudy. Porotě pod průsvitným modelem ukázal i svá krásná prsa.

David chce ukázat lidem, že jste krásná královna, ať jste v jakémkoli těle. Rád hledá pomezí mezi totálním klaunem a totální královnou. Na střední škole se snažil schovávat, kdo je, ale časem se to změnilo.

„Říkám si Miss Petty, jmenuju se David, jsem drag queen a budu vystupovat na písničku, ta písnička je moje,“ představil se před porotou David. Jakuba Prachaře (40) zajímalo, jaká je jeho drag queen, a jak se vlastně chová doma.

„Umí být docela zlá,“ popsal David své alter ego. „Jako taková čub*a, jak se říká?“ ptal se dál Prachař. „Trošku, ale někdy ta čub*a potřebuje svůj prostor, protože David je hrozně hodnej,“ vysvětlil své pohnutky David.

Coby drag queen tedy David ukazuje své alter ego a je to jeho vlastní sebevyjádření. Svou hudbou chce předávat zprávu, že je fajn být sám sebou. Jak se na jeho projev dívala porota, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám