Hlavní obsah
Článek

Vztah Hany Mašlíkové (41) a Andrého Reinderse je pro mnohé záhadou. Rodiče malého Andreaska (4) oznámili rozchod, sociální sítě ale oba plní společnými fotkami. Jezdí na společné dovolené, a dokonce opět bydlí pod jednou střechou.

„Snažíme se fungovat jako rodina. Podnikáme společné výlety, dovolené, procházky, chodíme na obědy. Rozešli jsme se, ale doufám, že jako rodiče si budeme rozumět navždy,“ říká Hanka s tím, že jde oběma hlavně o blaho syna.

Problém nejspíš nastane, až si jeden z nich najde partnera. „To možná bude problém. Partnerům se to asi nebude líbit. Zatím to ale funguje, žijeme i v jedné domácnosti, a děláme to kvůli malému. Jako rodič člověk přestane být sobec.“

Jak vnímá čtyřletý chlapeček, že rodiče spolu žijí, ale netvoří pár? Nevytváří v dítěti ještě větší pocit zmatenosti? „Andreasek velmi trpěl, když André nebyl osm měsíců doma. Neustále se ptal, kde je. Teď je v pohodě a v klidu. Zatím mu ale nic nevysvětlujeme. Je na to ještě malý,“ říká přesvědčeně Hana Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám