Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na londýnské premiéře filmu Duna byla Zendaya za hlavní hvězdu. Na červeném koberci se ukázala v dlouhých bílých šatech posetých flitry, které ovšem na afterparty vyměnila za odhalenější model.

I když už v Londýně panuje podzimní počasí, tak herečka zvolila opravdu minimalistický model. Vrchní část vypadala jako klasické trojúhelníčkové bikiny a z lehkého materiálu byla i dlouhá sukně, která měla vysoký rozparek.

Zendaya si musela lehké šaty pořádně hlídat, když se přesouvala do auta, které ji odváželo z afterparty. Jak je z fotek patrné, v Londýně dodržují herci covidová opatření a nosí roušky, vyjma červeného koberce na premiéře.

Ve filmu Duna hraje po boku Timothéeho Chalameta a Jasona Momoy. Na premiéru ovšem Zendayu nedoprovázel její přítel a herecký kolega ze Spidermana Tom Holland. Ten si fotku své milované z červeného koberce umístil na svůj instagramový účet a přidal k tomu emotikonu se srdíčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám