Hlavní obsah
Článek

Salma Hayek (57) je pyšnou maminkou čtrnáctileté Valentiny, kterou má s manželem Françoisem-Henrim Pinaultem. Dcera ji tentokrát doprovodila na premiéru marvelovky Eternals, ve které Hayek ztvárnila superhrdinku Ajak.

Salma vynesla černou róbu Gucci s brutálním výstřihem, její bujný dekolt dozdobený diamanty rozhodně nešlo přehlédnout.

V puntíkatých šatech značky Saint Laurent to velmi slušelo i Valentině. Ta oslavila koncem září narozeniny a slavná maminka jí popřála dojemným postem na Instagramu.

Salma měla dceru až po čtyřicítce a je za to vděčná. „Myslím, že jsem lepší matkou, protože jsem ji měla později, ale občas jsem unavená, nebudu lhát,“ uvedla dříve pro Town and Country.

Na dceru také prozradila, že je velmi kreativní, chytrá, vtipná a odhodlaná. Ačkoliv je Hayek pracovně často vytížená, dcera je její prioritou.

„Snažím se s ní být, jak nejvíc můžu, i když jsem zavalena prací. Byla se mnou na focení a dost se zapojila, ne že by tam jen seděla na iPadu,“ uvedla v jiném rozhovoru.

Eternals má na svědomí oscarová režisérka Chloe Zhao a po boku Hayek se blýsknou hvězdy jako Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harrington, Kumail Nanjiani a další. V českých kinech bude k vidění od 4. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám