Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Očekávaná marvelovka Eternals jde do kin a středem pozornosti byla na slavnostní premiéře především Angelina Jolie (48) a její ratolesti. Na červený koberec ji doprovodilo pět ze šesti dětí, které má s Bradem Pittem, a fotografové se nezastavili.

Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) a dvojčata Vivienne a Knox (13) přišli slavnou matku podpořit, sedmnáctiletý Pax se premiéry neúčastnil.

Kromě toho, že to všem opravdu seklo, se pozornost přítomných upnula hlavně k Zahaře, která si z matčina šatníku půjčila stříbrnou róbu značky Elie Saab. Tu Angelina vynesla na Oscary v roce 2014.

A v šatech se poprvé blýskla i Shiloh, která obyčejně holduje pánskému stylu. I ta, zdá se, zalovila v mámině skříni. Jako by totiž oblékla stejný model, který měla Angelina v červenci na charitativní akci Women for Bees pod záštitou organizace UNESCO a francouzské značky Guerlain.

Sama herečka oblékla šaty značky Balmain, které doplnila šperky od Tiffanyho. Angelina má ve zvyku brát děti na své premiéry a jiné společenské akce. Kvůli studiu však většinou chybí nejstarší Maddox.

Eternals jdou do českých kin 4. listopadu, a jak to pyšné Angelině a jejím dětem slušelo na premiéře, se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám