Hlavní obsah
Článek

Instagramový profil modelky Thylane Blondeau, známé jako nejkrásnější holčička světa, je obvykle plný snímků z přehlídek nebo reklamních kampaní. Tentokrát se ale podělila i o snímky z nemocnice, kterými vyděsila fanoušky.

Thylane před rokem praskla cysta na vaječníku a musela na operaci. Tři měsíce po zákroku se jí vrátily bolesti, ale lékaři nemohli odhalit jejich příčinu.

„Letos jsem byla u tří různých gynekologů, všichni mi tvrdili, že mi nic není a všechno je v mé hlavě. Před čtyřmi dny jsem musela na pohotovost kvůli bolestem. Nedaly se vydržet. Řekli mi, že jsem v pohodě, mám malou cystu a za pár měsíců mám přijít na kontrolu,“ popsala na Instagramu.

Den poté Thylane konečně poznala lékaře, který přišel na to, co jí je. Cysta měla skoro 6 cm a Thylane musela okamžitě pod kudlu.

„Dneska je mi konečně líp. Konečně se cítím volná. Opravdu jsem si myslela, že jsem šílená, že si stěžuji na břicho takovou dobu. Jsem ráda, že jsem to nevzdala,“ dodala.

Modelka závěrem děkovala fanouškům za podpůrné zprávy a ošetřujícímu lékaři, že jí zachránil život. Nezbývá než doufat, že se jí problémy nevrátí.

Reklama

Další články

Načítám