Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gates se o víkendu provdala za kolegu z oboru, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na rozlehlém panství Gatesových ve městě North Salem poblíž New Yorku.

Podle informací Daily Mailu šlo o druhý obřad, první byl muslimský a proběhl v pátek.

Nevěsta oblékla překrásné bílé, krajkou zdobené šaty s dlouhým závojem, uličkou k oltáři ji vedli oba rodiče, Bill i Melinda, každý z jedné strany. Gatesovi letos na jaře oznámili rozchod.

Devět družiček obléklo tmavě zelené šaty. Hosté se začali sjíždět po třetí hodině odpolední, slavit se začalo po půl šesté. O romantiku se postaraly květiny v bílé a růžové barvě a svíčky rozestavené kolem cest. Hostina se podávala v zastřešeném pavilonu.

Zásnuby Jennifer a Nayel zveřejnili v lednu 2020. „Těším se na to, jak se spolu budeme učit, růst, na společný smích a lásku, až do konce života. Milionkrát ano,“ napsala tehdy budoucí nevěsta.

Pětadvacetiletá Jennifer je nejstarší z potomků Gatesových. Má dvaadvacetiletého bratra Roryho a devatenáctiletou sestru Phoebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám