Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Mirai, zpěvák a kytarista Mirai Navrátil (31) odstartoval své letošní působení ve StarDance svižnou sambou. Jeho taneční partnerkou se stala blondýnka Lenka Nora Návorková, která v roce 2018 zvítězila po boku herce Jiřího Dvořáka (57).

„Mám hroznou radost, že to je za mnou. Spadl mi obrovský kámen ze srdce, byl jsem na začátku strašně nervózní,“ svěřil zpěvák Super.cz ihned po přímém přenosu.

Před prvním večerem panuje mezi zúčastněnými velké napětí, na to ale neměl Mirai ani pomyšlení. Mezi poslední generálkou a začátkem přenosu musel ještě na chvíli odjet, protože byli s kapelou hosty koncertu v O2 areně.

„Bylo to už strašně dlouho domluvený a nešlo to změnit. Na druhou stranu jsme si projeli generálku a já odjel v čase, kdy už se stejně nic nedělo, holky se líčily,“ krčí rameny sympatický zpěvák. Dokonce tvrdí, že měl oproti svým kolegům výhodu, protože neměl tolik času se stresovat.

Naštěstí proběhl přejezd bez komplikací, v opačném případě by hrozilo, že začátek přenosu nestihne. „Bál jsem se, že to bude hrozný stres, strašili mě, že budeme přejíždět sanitkou nebo helikoptérou," říká s nadsázkou. „18:30 jsme dohráli, 18:57 už jsem byl zase tady, takže ještě s rezervou,“ usmívá se.

V hledišti ho podporovali jeho blízcí. „Přišla rodinka, moje přítelkyně a kámoši. Ale já mám skoro dvě dioptrie, takže jsem pořádně ani nevěděl, kde kdo sedí a kdo tady byl, což je někdy dobře, člověk se nestresuje,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám