Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss Adéla Stroffeková ukázala národní kostým, ve kterém nás bude reprezentovat na světové soutěži krásy Miss Earth. Nádhernou rudou róbu pro ni navrhla návrhářka Beata Rajská.

Kostým je inspirován českým granátem. "Nachází se pouze na území Českého středohoří a je specifický pro své rudé zbarvení (barva holubí krve). Právě to jsme přenesli i do národního kostýmu. Šaty navrhla Beata Rajská (61), korunku na základě celkového návrhu kroje vytvořila Anna Škarda a její značka Carbickova Crowns,“ prozradila Super.cz produkce České Miss Essens.

"Korunka je nádherná. Také šaty jsou opravdu krásné, cítím se v nich velmi dobře,“ usmívá se Adéla Štroffeková.

Miss Earth kvůli pandemii koronaviru bude i letos online. Přesto má Adéla s přípravami hodně práce. "Být na takové soutěži je pro mě velkou ctí a splněným snem. Přestože vše proběhne online, příprav je spousta. Pravidelně musíme vedení soutěže posílat rozhovory a videa. Prakticky denně něco točíme,“ dodala Štroffeková, která studuje Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám