Hlavní obsah
Článek

Rocker známý z legendární kapely Pink Floyd Roger Waters (78) ve čtvrtek oznámil, že se popáté oženil. Jeho ženou se stala bývalá řidička a muzikantova dlouholetá partnerka Kamilah Chavis. Svatbu měli ve svém sídle v Bridgehamptonu ve státě New York.

Jak dlouho Waters a Chavis tvoří pár, není známo. Hudebník v roce 2018 uvedl, že svou partnerku potkal „před pár lety“ na koncertě. S tím, že pracovala v dopravě a řídila vůz, který ho vozil z hotelu a do hotelu.

„Tehdy jsem na jednom místě strávil dva týdny, během nichž jsem absolvoval mnoho cest mezi hotelem a stadionem. Můj bodyguard seděl vepředu vedle ní a povídali si, zatímco já jsem seděl vzadu. Něco mě na ní zaujalo,“ uvedl v jednom z rozhovorů.

„A jednoho dne jsem řekl: promiňte, ale už vám někdo řekl, že máte překrásné lícní kosti?“ popsal, jak se svou budoucí manželkou navázal kontakt.

Pozornost partneři nevyhledávají. Jednou z mála příležitostí, kam dorazili bok po boku, byl benátský filmový festival v roce 2019.

V minulosti byl Waters ženatý s Judith Trim (v letech 1969-1975), Carolyne Christie (v letech 1976-1992), s Priscillou Phillips (v letech 1993-2001) a s Laurie Durning (mezi lety 2012-2015).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám