Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech věnovala Marika Šoposká (34) veškerý volný čas tréninkům na taneční soutěž StarDance, která startuje už v sobotu večer. Když ji ale požádala Veronika Kašáková, aby se zúčastnila křtu její nové knihy Lhala jsem, neodmítla.

„Veronice se nedá odolat. Veronika přijde, usměje se a nejde odpovědět nic jiného než ano,“ vysvětlila Super.cz svou přítomnost na akci herečka. „Osobně se tolik neznáme, ale já ji obdivuji moc za všechny aktivity, které dělá.“

Tréninky jsou podle herečky náročné, ale tanec ji velmi baví. „Říká se, že jsem pohybově nadaná. Otázka je, co by vám řekli profesionální tanečníci,“ smála se herečka a jedním dechem dodala: „Myslím, že to jde. Diváci to ale budou muset sami zhodnotit.“ To, co Šoposká nenatrénuje na tréninku, to hodlá dohnat hereckým výrazem. „Absolutně se spoléhám na herecké umění. Během samby zahraju, že jsem brazilská tanečnice. Doufám, že mě to tak proveze soutěží,“ říká Marika Šoposká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám