Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75) si přála, aby křest pop-šansonové desky jejího manžela Štefana Margity (67) Na správné cestě z pera mladého hudebníka Michala Kindla nebyl zastíněn její hospitalizací. Se Štefanem jsme ale samozřejmě probrali i zdravotní stav jeho ženy, který už se výrazně zlepšuje a za pár dní by měla jít z nemocnice domů.

"Dobrým znamením bylo už to, že chtěla přivézt krémy, které používá, a svůj parfém. A dostala chuť na řízek. Doma už byla paní na úklid a moc se těším, až tam zase Hanku budu mít," řekl Super.cz Margita, který byl v době, kdy Hanka zkolabovala, na koncertním turné k desce, které překvapivě ani po její hospitalizaci nepřerušil.

"Přes den jsem byl s ní v nemocnici a večer jel zpívat. Každý člověk zažije stresovou situaci a práce a aplaus publika je ta nejlepší terapie. Michal Kindl se mě ptal, jestli chci turné přerušit nebo zrušit. Až turné skončí, asi mi to ještě víc dojde. Člověk zváží všechno, co se stalo, a mohlo to dopadnout ještě mnohem hůř. Jsem vlastně šťastný, že to dopadlo jenom takhle," svěřil. Další podrobnosti prozradil v našem videu.

V našem rozhovoru fanoušky potěšil také informací, že Hana Zagorová plánuje novou desku, stejně jako on také samostatný vánoční koncert a příští rok v červnu chystají společnou O2 arenu s koncertem Konečně společně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám