Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Tik Toku Caitlan Redding má velikost 6XL a nemá s tím sebemenší problém. Samu sebe popisuje jako plus size Barbie a na sociálních sítích promuje sebelásku a pozitivní vnímání ženského těla.

Dvaadvacetiletá rodačka z Essexu se ale bohužel až příliš často potýká s hejtry. „Lidé mi pořád píší ošklivé věci. Že jsem tlustá a je to moje vina, jiní, většinou ženy, že zemřu na infarkt, nebo že když jdu, musí se otřásat zem,“ svěřila se magazínu The Sun s nejčastějšími nadávkami.

Trollové ji také nabádají, aby se přestala oblékat vyzývavě a raději si pořídila stahovací prádlo. Někteří zašli ještě dál a píší jí, že ji partner, s nímž je ve vztahu sedm let, určitě podvádí, protože je hubenější než ona.

To se Caitlan v minulosti dotýkalo, ale dnes je mnohem odolnější. Své křivky má ráda a vyloučila, že by se snažila promovat obezitu.

„Ve skutečnosti si myslím, že vypadám skvěle a cítím se sexy. I nadále budu nosit krátké sukně a bikiny. Plus můj partner říká, že jsem sexy, ať vážím, kolik chci. Když jsme spolu začínali, byla jsem mnohem štíhlejší, ale vždycky mě ujišťuje, že se mu líbím s jakoukoliv velikostí. Navíc máme skvělý sex, takže ani v tom není problém,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám