Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Barbara Nesvadbová (49) veřejně představovala nový šperk, jehož výtěžek pomáhá dobré věci, velmi jí to slušelo. Spisovatelka si dovolila obléknout rudou róbu od Taťány Kovaříkové, ve které vynikly její štíhlé boky a vypracované paže. Za Bářinou dobrou formou může nový vztah s renomovaným lékařem, profesorem Andrejem Sukopem. V poslední době měla ale Nesvadbová k držení životosprávy dobrou motivaci.

„Odjíždím s fotografkou Annou Mrázek Kovačič do Toskánska. Budeme fotit kalendář pro nadační fond Be Charity. Týden už nejím, ale moc to nefunguje,“ uvedla s humorem a zbytečnou sebekritikou spisovatelka. „Říkala jsem fotografce Anče, že už se mi nechce fotit. Že se cítím dospělá. Ona na to reagovala: ’Myslím, že máš před sebou poslední rok, kdy ještě můžeš.’,“ smála se Bára Nesvadbová.

Stravovací návyky Bára příliš nemění. Do svého života zařadila pohyb. „Už dlouhou dobu intenzivně cvičím. Mě to baví. Jinak ale nejsem člověk, který by něco extrémně dodržoval. Ráda si dělám svá vlastní pravidla,“ uvedla Bára Nesvadbová, která tím dokazuje, že v životě je nejdůležitější najít harmonii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám