Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na casting SuperStar zamířil potomek slavného slovenského zpěváka. Branislav Mojsej je synem Braňa Mojseje, který se u našich východních sousedů proslavil nejen hudebním talentem, ale také manželstvím s bývalou podnikatelkou Norou Mojsejovou.

Do povědomí diváků se zapsali díky reality show Mojsejovci a tvořili nejkontroverznější pár slovenského showbyznysu, což se odrazilo i na synovi slavného muzikanta. „Můj život to ovlivňuje tak, že někde se mi dveře otevřou a jinde naopak zavřou,“ svěřil na castingu.

Svého následníka má zpěvák z prvního manželství, s Norou se ženil podruhé. I tohle manželství skončilo rozvodem. Svérázná podnikatelka byla Branislavovou macechou a není tajemstvím, že jejich vztahy byly od začátku na bodě mrazu. Ani samotný zpěvák nebyl se synem příliš v kontaktu. To je ale nyní, zdá se, minulostí. Se svým jmenovcem dnes příležitostně vystupuje na jednom pódiu a přišel ho podpořit i do SuperStar.

„Drží disciplínu, je nekompromisní. Poprvé stál se mnou na pódiu a rovnou před deseti tisíci lidmi. Jednoduše to celé ustál. Má můj obdiv,“ pěje ódy na syna slovenský zpěvák. „Nejlepší věc, co se mi v životě podařila, jsi ty,“ vyznal se mu následně.

Přesvědčte se v ukázce, jestli se sympatický mladík potatil.

Reklama

Další články

Načítám