Hlavní obsah
Článek

Před týdnem oslavila čtyřicáté narozeniny a docela špatně to prožívala. "Nečekala jsem, že to se mnou takhle zamává," svěřila moderátorka Aneta Christovová, kterou známe mj. ze seskupení Trojhlavá saň s Lindou Finkovou a Vlaďkou Pirichovou.

Už je ale v pohodě a svoje křivky rozvlnila i při tanci na párty v kasinu, kde vystupoval Michal David. A když už jsme u křivek, nezapomněli jsme se zeptat na Anetin dlouhodobý boj s kily navíc. Zhubla totiž o patnáct kilo.

"Dostala jsem rozum a přestala držet drastické diety. Snažím se jít pravidelně a hlídám se, ale pořád jím sladké, bez toho bych to nevydržela. Musela jsem zhubnout kvůli pupeční kýle, protože to velké panděro táhne dolů. Ale kdybych neměla zdravotní problém, klidně bych zůstala macatá dál," řekla Super.cz

To, že je prostorově výraznější, jí nevyčítá ani její přítel, masér Princ, navíc má díky tomu i více hereckých příležitostí. "Hraju ty macaté nebo těhotné a takových nás moc na trhu není," vysvětlila. Ze své tělnatosti si dělá legraci i v názvu knížky, kterou daly dohromady s kolegyněmi z Trojhlavé saně. Jmenuje se Stará, tlustá a blbá aneb STB zasahuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám