Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je maminkou čtyř dětí. Našla klíč, jak skloubit rodičovské povinnosti s těmi pracovními. Členka Dejvického divadla Zdeňka Žádníková Volencová se může věnovat své milované profesi, protože její děti už jsou mnohem samostatnější.

„Dřív to nebylo možné. Mám ale větší děti, nejstarší dceři je devatenáct let a je velký parťák a pomocník. To znamená, že penzum svých povinností přenáším na své děti,“ říká herečka, která mohla během letních prázdnin hrát na letech scénách Dejvického divadla a nyní může naplno zkoušet novou hru. „Každopádně děti na mě přenášejí různé virózy,“ upozornila Zdeňka na svůj zastřený hlas. „To je asi jediná špatná věc, kterou mi ze školy přinesly,“ dodává představitelka Ivanky Rubešové z legendárního seriálu Rodinná pouta.

Herečku baví poloha maminky i herečky. „K životu patří uklízení, praní, ale i tvorba,“ usmívá se Zdeňka Žádníková Volencová a s úsměvem dále uvedla: „Když je doma hodně chaosu, tak to podporuje kreativního ducha.“

Reklama

Další články

Načítám