Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O fyzické proměně Adele (35) se diskutuje už skoro dva roky. O 40 kilo lehčí zpěvačka ale mlčela jako hrob a médiím se vyhýbala. Až do teď. Místo nového alba, na které natěšení fanoušci netrpělivě čekají a měli by se ho dočkat co nevidět, jim vyrazila dech novým rozhovorem, a především fotografiemi na obálce listopadové Vogue. Interview dala poprvé po pěti letech.

Na obálce zapózovala ve žluté róbě od Vivienne Westwood, kromě pronikavých očí a bujné kštice hrál na portrétu hlavní roli její dekolt. Ten ostatně vynikl i na snímcích v černém, saténovém korzetu. Reakce sledujících na sebe nenechaly dlouho čekat, fanoušci rozhodně chválou nešetří. A nejen ti.

"Božská," komentovala Kris Jenner, matka klanu Kardashian-Jenner. "Prostě úžasná," přidávali se další. "Příště nás musíš varovat," objevilo se také. Kromě toho se Adele prvně rozpovídala o hubnutí.

„Bylo to kvůli mým úzkostem. Cvičení mi jednoduše pomáhalo. Nikdy jsem nechtěla jenom zhubnout, ale stát se silnější a dopřát si čas pro sebe, a hlavně bez telefonu. Byla jsem na něm docela závislá. Cvičím dvakrát, třikrát denně,“ popsala.

Už tři roky posiluje s váhami a dělá kruhové tréninky. A to dvakrát denně, třikrát, když má velké úzkosti. Ty jsou bezesporu spojené s jejím rozvodem se Simonem Koneckim, který ohlásili v dubnu 2019.

„Když mi bylo třicet, bez varování se mi zhroutil život. Už to prostě nešlo, nechtěla jsem skončit jako spousta jiných lidí, které znám,“ uvedla k náročnému životnímu období.

Dodala, že byla velmi smutná a styděla se za rozpad manželství. O dva roky později je ale spokojená v novém vztahu se sportovním manažerem Richem Paulem.

„Randila jsem i před ním, ale nesnášeli to. Nelíbilo se jim být kvůli mně středem pozornosti. Jemu to nevadí. To mi stačí, je mi jedno, kdo o tom ví. Je skvělý, je vtipný a je chytrý, víte,“ potvrdila poprvé nový vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám