Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sean Preston (16) a Jayden James (15) Federlinovi se objevili na instagramovém profilu tanečníka Eddieho Moralese a fanoušci Britney Spears (42) se nedokážou přenést přes fakt, jak moc zpěvaččini synové vyrostli.

Zleva: Sean Preston, Eddie Morales, Jayden James

Nějakou dobu se na sociálních sítích vůbec neobjevili a nyní vypadají úplně jako dospělí. A také že skoro jsou. Eddie je kamarádem jejich otce, někdejšího tanečníka Kevina Federlina (46), kterému vzdal v popisku fotek hold za výchovu synů.

Federline má léta chlapce v péči. Byli zpěvačce odebráni po jejím zhroucení v roce 2008, po němž jí také zbavili svéprávnosti.

„Teď svět uvidí, jak skvělý táta jsi,“ vzkázal Morales v popisku. Narážel nejspíš na humbuk kolem konce nuceného opatrovnictví Britney. Jejím opatrovníkem byl 13 let její otec Jamie. Bylo mu odebráno minulý týden.

Morales připojil také video, na němž je vidět, jak Sean velmi zdatně hraje na klavír. Je vidět, že po matce rozhodně zdědil hudební talent.

V březnu 2020 se mladší Jayden dostal k Instagramu a během živého vysílání prozradil leccos o své rodině. Velmi nevybíravě se vyjadřoval právě o svém dědovi Jamiem, který se také rok předtím dostal do potyčky se starším Seanem. Jamie má minimálně na tři roky zákaz se k vnukům přiblížit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám