Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední rok se po boku muže neobjevila. Bára Mottlová (37) nedávno svěřila, že nároky na budoucího partnera má vysoké. Podle všeho už ale našla někoho, kdo je splňuje. S rekonstrukcí domečku, který si k 35. narozeninám koupila, jí totiž pomáhá nový muž.

Chlap, který umí makat, tam je, ale bez stavební firmy se to neobejde. Je toho strašně moc. Termíny jsou šílené, ceny za materiály taky a je to jeden velký blázinec a myslím, že mě to bude stát ještě hodně nervů a energie,“ řekla nám Bára s úsměvem.

„Jak bych to řekla, že to velmi spřízněný člověk a u toho bych zůstala,“ svěřila se Bára, která na to, zda je nezadaná, či zadaná, nedokázala úplně odpovědět. „Uvidíme do budoucna, jak to bude,“ dodala herečka.

Potenciální nápadníci, kteří by jí chtěli pomáhat s přestavbou jejího nového domečku, už tak mají podle všeho smůlu. Za poslední rok se po boku Báry objevuje jen její čtyřnohý mazlíček Chico. I ona sama doufá, že se se to změní. „Doufám v to, v mém věku už by to chtělo,“ dodala Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám