Hlavní obsah
Článek

Do života Tonyi Graves neodmyslitelně patří cestování, což má společné i se svým partnerem. Když bylo v době koronavirové pandemie složité vyjet za hranice, jezdili alespoň po České republice.

„Pořídili jsme si s přítelem obytný vůz a jezdili jsme po Česku. To byla dobrá náhrada za cesty do zahraničí,“ popsala nám Tonya.

Ta většinou ve svém „obytňáku“ cestuje jen ve dvou lidech. „Je to extrémně pohodlné pro dva lidi. Vejde se jich tam i víc, ale ti musí spát venku ve stanu,“ smála se zpěvačka.

Cestování takovým typem vozidla není pro bývalou zpěvačku kapely Monkey Business záležitostí koronavirové pandemie. „Tohle auto jsme používali už dřív. Když jedeme ke kamarádům na chalupu, nemusím řešit, kde přesně budeme spát. Párkrát jsem auto využila na koncert,“ řekla nám v rozhovoru Tonya, pro kterou bydlení v obytném voze není zdaleka nejdobrodružnější aktivitou.

„Často jezdíme na letiště do Prostějova, kde můj partner skáče padákem, protože můj muž je paragán. Díky tomuto autu máme zajištěné ubytování. Jediné, co musím řešit, je držet palce, aby všechno dobře dopadlo,“ smála se Tonya Graves.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám