Hlavní obsah
Článek

Životní partner Makhmud Muradov v poslední době často odjíždí za prací do Uzbekistánu, a tak je Monika Bagárová (29) na péči o malou dcerku sama. Jelikož její rodina žije v Brně a zpěvačka má stále více pracovních povinností spojených zejména s porotcováním SuperStar, nabízí se otázka, jestli by se jí nehodila pomoc profesionální hlídačky.

„Chůvu žádnou nemám a ani to neplánuji. Mám na to svůj názor, ale naprosto chápu, že když je na výchovu člověk sám, tak mu ani jiná možnost nezbývá, aby zvládl vše skloubit dohromady,“ svěřila se nám Monika na online koncertu Lady Gaga, který proběhl na střeše obchodního centra v Praze.

S péčí o dceru Ruminku jí pomáhají rodiče a sestra Natálie (20). „Já mám díky Bohu skvělou rodinu, která pomáhá, všichni držíme při sobě a jsme prostě skvělá parta. Zrovna dnes mi hlídá Ruminku ségra. Nesmírně si toho vážím a díky tomuto zázemí nepotřebuji řešit pomoc s Ruminkou nijak jinak.“

Když zrovna sedí za porotcovským pultíkem v SuperStar, dceru většinou hlídá v zákulisí její tatínek a maminka. „Určitě moji rodiče a když je tady Ruminky tatínek, tak samozřejmě i on.“

Bagárová se snaží vedle rodinných povinností stíhat i pěveckou kariéru. „Teď jsem právě natočila písničku s kapelou Slza. Natočila jsem také písničku se svým švagrem a s mojí sestrou, kteří vydávají album. Společně jsme vytvořili opravdu krásnou práci, ze které mám radost. A samozřejmě bych brzy ráda vydala i svou písničku, protože je to pořád samý duet, což mě samozřejmě moc baví a líbí se mi, jak je to různorodý, ale už potřebuji i svůj song,“ směje se Monika Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám