Hlavní obsah
Článek

Už sice není profesionální sportovkyní, ale píle, disciplína a zodpovědnost Andreu Sestini Hlaváčkovou (37) neopouští. Bývalá tenistka se stará o dvouletou dcerku Isabellu a k tomu každý všední den několik hodin trénuje na StarDance. A to není všechno.

„Nejsem na sebe hodná a neulevuji si. Kromě tréninků na StarDance stále pracuji v rádiu, vydala jsem diář, který balím a rozesílám lidem. Není toho málo, ale já stále říkám, že dokud jsme zdraví, tak jde všechno,“ řekla Super.cz na zahájení akce Pink October 2021, jehož smyslem je boj proti rakovině prsu.

Během přípravy na StarDance Andree pomáhá její minulost v profesionálním sportu. „Sportovní základ mi pomáhá, protože jsem lépe fyzicky připravená než ostatní soutěžící. Na druhou stranu nejsem zvyklá na to se během dlouhých časových úseků koncentrovat. Nejsem zvyklá na hrané emoce a tento pohyb pro mě není vůbec přirozený,“ říká tenistka.

Když Andrea trénuje, má pro dceru zajištěné hlídání. Ve všech dalších aktivitách ji dvouletá holčička doprovází. Hlaváčková si ale dala podmínku, že jeden den v týdnu má jen sama pro sebe.

„Co byl malé rok, tak si každou středu rezervuji pro sebe. Nahrnu na tento den volnočasové a pracovní aktivity. Mám ten den jen pro sebe. Je to nejoblíbenější den v týdnu,“ rozesmála se Andrea Sestini Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám