Hlavní obsah
Článek

Doktorka a výživová poradkyně Kateřina Cajthamlová (61), která se na obrazovkách proslavila v pořadech Jste to, co jíte nebo DoktorKA, pokřtila svou další knihu. Po titulech, které se týkají zdravého životního stylu a osobního rozvoje, přichází s osobní zpovědí formou knižního rozhovoru, který s ní vedla publicistka Lucie Šilhová.

„Ta knížka kapánek zaváni intimitami z mého života,“ přiznala Super.cz Cajthamlová, která v knize Zázraky jsou logické vypráví nejen o svém dětství a dospívání, ale také o pikantnostech z milostného života.

„Čtenáři se dozví o mých milencích, o mé zrušené svatbě, o tom, jak jsem byla v televizi, jak jsem nemohla pracovat na fakultě v laboratoři jako školský pracovník, jak jsem byla předsedkyní SSM a dozví se tam, co si myslím o výchově dětí, o smrti a o tom, jak se to dělá, aby se člověku děly zázraky,“ prozradila nám doktorka.

Mimo jiné jsme se zeptali, jak z pohledu oborníka přes výživu vnímá covidovou dobu, a jak jsou na tom Češi s přibíráním či hubnutím.

„Jsou lidé, kteří začali vařit, začali se zabývat kvalitou svého jídla, měli čas sportovat. Asi 25 % populace začalo s během, tito lidé zhubli,“ příjemně překvapuje Cajthamlová. „Ale potom je tady zhruba 40 % populace, která přibrala a je otázkou, jestli víc jedli, protože byli ve stresu, nebo tím, že byli přetíženi,“ poukazuje i na odvrácenou stranu pandemie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám