Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná burleska Dita Von Teese sice nedávno oslavila 49. narozeniny, ale nejspíš byste to do ní ani neřekli. Jako mnoho dalších osobností vyrazila na pařížský týden módy a vybrala si návštěvu přehlídky Jeana Paula Gaultiera.

Pro tuto módní příležitost zvolila rafinovaně zdobené šaty. V oblasti hrudníku byly na proužcích látky malé uzlíky, a tak bylo zakryto jen málo. Dita si tak musela dávat pozor, aby jí z mezer v látce nevyklouzlo celé ňadro, i když jindy prsa se zalepenou bradavkou ukazuje na svých burleskních vystoupení.

Krásná černovláska tentokrát nezářila po boku svého přítele, grafika Adama Rajceviche, který je o 14 let mladší než ona a randí spolu téměř sedm let.

Dita byla v minulosti vdaná jen jednou, a to za rockera Marilyna Mansona, jejich manželství vydrželo jen dva roky. Nedávno o vztahu s ním promluvila, protože pět jeho bývalých přítelkyň jej obvinilo z týrání.

„Pro všechny, kteří se o mě báli, cením si vaší laskavosti. Prosím, vězte, že detaily, které byly zveřejněny, se v žádném případě neshodují s tím, co jsem během našeho sedmiletého vztahu zažila já. Kdyby ano, tak bych se za něj v prosinci 2005 neprovdala. Odešla jsem po 12 měsících manželství kvůli nevěře a drogám,“ uvedla na pravou míru na své sociální síti.

Manson, vlastním jménem Brian Warner, veškerá obvinění popřel s tím, že dotyčné překroutily realitu, a že měl vždy konsensuální vztahy se stejně smýšlejícími partnerkami.

Reklama

Další články

Načítám