Hlavní obsah
Článek

Více než rok očekávaná premiéra filmu o Karlu Gottovi (†80), na němž s režisérkou Olgou Malířovou Špátovou spolupracoval ke konci svého života sám zpěvák i jeho rodina, je konečně tady. Stejně jako na předpremiéře v Gottově rodné Plzni snímek Karel v pražském Slovanském domě uvedla Ivana Gottová (48). Ta dorazila i s dcerami Charlotte a Nelly.

Divák film může v kinech vidět od 7. října.

Na slavnostní premiéru byl vyžadován přísný dress code, proto jsme byli zvědaví, do jaké míry bude respektován. Pojem creative black tie si lze vyložit jako volnější společenský oděv, ovšem pánové by měli obléknout smoking a dámy večerní šaty, eventuálně padnoucí kostým nebo dlouhý overal.

"Bojím se, abych smoking dopnul, a celý víkend jsem hledal motýlka," svěřil se Super.cz ještě před premiérou František Janeček, jehož doprovodila zpěvačka Monika Sommerová. Ta si opět zahraje hlavní ženskou roli v muzikálu Fantom opery, který producent vrací na divadelní prkna.

A kdo další dorazil? Byla to přehlídka hvězd šoubyznysu. Mezi hosty nechyběli Lucie Bílá, Michal David, mluvčí Gottových Aneta Stolzová, Petr Kolář, Dasha, Felix Slováček, Dana Morávková, Zlata Adamovská, Marian Vojtko, Lucie Borhyová, Vendula Pizingerová, a samozřejmě ani režisérka filmu Olga Malířová Špátová s manželem Janem Malířem, který stál za kamerou. A mnoho dalších.

Na záznam ze slavnostního večera se podívejte na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám