Hlavní obsah
Článek

S herečkou Anetou Kernovou (28) jsme se potkali poprvé od karlovarského filmového festivalu. Mezitím jsme se dozvěděli, že právě ona měla zazářit po boku Jiřího Langmajera (57) v komorním snímku natočeném na Islandu Minuta věčnosti. Proto nás zajímalo hlavně toto téma.

Co se vlastně stalo, že na poslední chvíli odletěla se štábem na severský ostrov její kolegyně Martina Babišová (30)? "Den před odletem jsme byli všichni testovaní na covid a můj test vyšel pozitivní. Přitom jsem dvacet dní před plánovaným odletem vůbec nikde nebyla, jenom u mamky mezi koňmi. Bylo nemožné, abych ten covid měla," vyprávěla Super.cz.

"V ten stejný den jsem šla na další dva testy. Jak PCR, tak i z krve. Ty už byly negativní. Už ale bylo pozdě. Mrzelo mě to, protože jsem ten film pomáhala i psát. Zlomilo mi to srdce a ještě teď, když vidím plakáty, je mi z toho smutno, protože tam pořád vidím sebe," svěřila.

Všechno zlé ale bylo k něčemu dobré. Aneta místo na Island odletěla do Mexika, kde našla novou lásku, surfování a surfaře. "Vrátila jsem se tam pak znovu. Objevila jsem nádherný nový život," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám