Hlavní obsah
Článek

Zhruba za měsíc by měla Genny Ciatti přivést na svět svého prvního potomka. Muzikálová zpěvačka razí teorii, že těhotenství není nemoc, a i s velmi vyklenutým bříškem se snaží být aktivní. My jsme ji potkali na slavnostní české premiéře bondovky Není čas zemřít.

„Dcera je celé těhotenství tak aktivní a neustále se mele v bříšku, že je vlastně jedno, jestli jdu na Jamese Bonda, nebo na Pocahontas,“ řekla Super.cz se smíchem.

Ciatti měla v době dospívání velké zdravotní komplikace se zády. Ve čtrnácti letech podstoupila operaci páteře, a aby mohla vůbec chodit, lékaři jí odebrali jedno žebro, které použili na štěpy místo meziobratlových plotének, a páteř jí zpevnili čtrnácti šrouby a dvěma tyčemi. Z toho důvodu jsou lékaři během jejího těhotenství opatrní.

„Mám sešroubovanou páteř. Pan doktor mě musí zkontrolovat a rozhodnout, jestli můžu rodit přirozenou cestou, nebo raději císařem. Podle vyšetření uvidíme,“ vysvětluje Genny.

Těhotenství měla bezproblémové. „Musím zaklepat, že jsem těhotenství zvládla. Bolí mě záda a bederní páteř, ale jsem na to zvyklá, záda mě pobolívají i během roku. Závažnější problémy jsem ale neměla,“ říká zpěvačka.

Vzrůstem drobná zpěvačka má skutečně velmi vyklenuté bříško, ještě by však chtěla zvládnout jednu pracovní akci. 14. října by se ráda zúčastnila obnovené premiéry muzikálu Děti ráje v Kongresovém centru. „Dělám asistentku režisérovi Radku Balašovi. Ač si nezahraju, tak bych u toho ráda byla,“ říká Genny Ciatti.

Reklama

Další články

Načítám