Hlavní obsah
Článek

Královna slovenského Instagramu a influencerka Zuzana Plačková (30) byla společně s dalšími čtrnácti lidmi zadržena v rámci protidrogové razie slovenské Národní kriminální agentury (NAKA). Všech patnáct lidí bylo obviněno z trestného činu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a drogové trestné činnosti. Plačková vinu odmítla.

Influencerka je dobře známá i českým divákům. Ještě předtím, než ji kdokoliv znal, se stala playmate a nafotila pikantní snímky pro Playboy. Záhy se rozhodla pro své zviditelnění využít účast v reality show Hotel Paradise.

Partička soutěžících byla zavřena v luxusní vile na ostrově La Española v Dominikánské republice. Diváci sledovali jejich soužití plné flirtování, intrik a dobrodružství. Splňovat museli přísná pravidla a vyhrál ten, kdo ve vile vydržel nejdéle. Hotel Paradise tehdy vyhrála Nela Slováková (34).

Plačková sice toužila po výhře, ale z luxusní vily se poroučela předčasně, protože nesplnila jedno z pravidel. V soutěži skončila kvůli tomu, že odmítla jít na trojrande s kolegy z vily, protože měla neupravené vlasy.

Plačková se stylizovala také do role miliardářské dědičky Paris Hilton (43), které se snažila podobat výstřednostmi i okázalým způsobem života. Luxus na sociálních sítích prezentovala doteď.

Nejvíc si ale podle svých slov vydělávala prostřednictvím Instagramu, před dvěma lety také v Bratislavě založila kavárnu.

Reklama

Další články

Načítám