Hlavní obsah
Článek

“Middleton. Kate Middleton“, zaplavilo internet místo slavného “Bond. James Bond“. Vévodkyně z Cambridge (42) to na premiéře nejnovější bondovky Není čas zemřít tak slušelo, že z toho šíleli nejen přítomní, ale nyní i fanoušci na sociálních sítích.

Ve zlaté róbě návrhářky Jenny Packham vzbudila víc pozornosti než hvězdy filmu a zbytek přítomných z královské rodiny dohromady. Na první pokoronavirovou premiéru vyrazila Kate s manželem Williamem (41) a princem Charlesem (75) s manželkou Camillou.

Z vévodkyně byl unešený i sám představitel agenta 007 Daniel Craig. „Vypadáte naprosto kouzelně,“ komentoval její vzhled při setkání tváří v tvář.

„Je báječné vidět tento snímek na stříbrném plátně. Je to inspirativní práce všech herců, muzikantů, režisérů a filmařů, kteří se na tvorbě filmu podíleli a díky nimž je tak výjimečný,“ vzdali vévoda a vévodkyně hold tvůrcům i na sociálních sítích s tím, že výtěžek ze světové premiéry půjde na podporu neziskových organizací.

William a Kate dorazili na červený koberec první a davy okamžitě začaly šílet. I William vypadal jako ze žurnálu, a než se usadili, prohodili ještě pár slov s hlavními hvězdami filmu. Jak jim to na akci slušelo, se můžete pokochat v naší galerii. A že je opravdu čím.

Reklama

Další články

Načítám