Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) slaví v pondělí půlkulaté narozeniny. Dvojnásobná maminka měla rok před 45. narozeninami hodně turbulentní. Po sedmi letech vztahu se rozešla s otcem svých dvou synů Tadeáše a Matouše Tomášem Hornou, měnila účesy, přibrala a zase zhubla…A postupně se dostala do fáze, kdy už opět touží po lásce.

Jako čerstvá pětačtyřicátnice doslova rozkvetla a moc jí to sluší. Zpěvačce se podařilo zhubnout dvanáct kilo i přesto, že si v červnu zlomila nohu, která musela na dlouhých šest týdnů do sádry. Teď už si ale smůlu snad vybrala a je plná optimismu. Ke svým narozeninám si přeje hlavně zdraví a lásku.

„Chci být zdravá, šťastná, spokojená, zamilovaná, milovaná, žít v pravdě a lásce, mít stále radost ze svého povolání, a také, abych tu radost uměla udělat jiným, a aby byli všichni moji blízcí zdraví a šťastní, a nejvíc moji kluci Tadeáš, Matouš a Jonáš,“ nezapomněla kromě synů ani na svého pejska.

Zlomový moment svého života, rozchod s partnerem Tomáše Hornou, Absolonová oznámila přímo na 1. máje, tedy dobu, kdy se zamilovaní líbají pod rozkvetlou třešní. O příčině rozchodu veřejně nikdy nemluvila.

„Protože budeme vždycky především rodiče dvou úžasných kluků, kteří se za pár let naučí číst, tak zde veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné, co řeknu, že jich je, jak tomu bývá, víc. Tak nám prosím držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuji a opatrujte svoji lásku,“ vzkázala tehdy.

Sama prý má ale čisté svědomí. „Já mám svědomí čistý, nikdy jsem nikomu nic neprovedla, ani v tomhle vztahu, ani v jiném,“ zdůraznila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám