Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvíce sexy muzikálových zpěvaček, kráska s moldavskými kořeny Felicita Prokešová boduje v SuperStar. Sama dobře ví, že divadelní zpěváky porota ráda posílá domů už v prvním kole. Přesto to riskla.

"Bála jsem se, to je jasné. Párkrát to tam zaznělo, že jsem muzikálová herečka, takže půjdu brzy domů. Některé kolegyně to slízly ještě ve větším. Nepustili je ani z prvního kola. Ale šla jsem tam s tím, že vím, že to nemají úplně v lásce. Tak snad jsem ty předsudky trošku vyvrátila. Ukázala jsem, že i muzikálové zpěvačky umí zpívat pop. Některé tedy," řekla Super.cz s úsměvem Felicita.

Hraje hlavní ženskou roli v novém muzikálu Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách, velké role zpívá v divadlech už několik let. Přesto by své jméno ráda více zviditelnila. "Dlouho jsem odolávala. Letos, protože jsem byla jako všichni dlouho doma, měla jsem čas na přemýšlení a rozhodla jsem se, že to zkusím. SuperStar se měla točit v době lockdownu, kdy jsem se kopala doma do zadnice a nezpívala. Nakonec se to protáhlo a točí se až nyní. Přiznávám, že je nyní fuška to skloubit, protože natáčení se často kryje s divadlem. Snažím se, ale náročné to je," vysvětluje zpěvačka.

Dostane se Felicita do finále? Na to si ještě budeme muset počkat. "Nešla jsem vyhrát, šla jsem si pro zkušenost. A už nyní jsem moc spokojená," dodala zpěvačka, která v prvním kole zpívala píseň You are the reason Caluma Scotta. Felicitu uvidíte na Nově již v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám