Hlavní obsah
Článek

Bondovka Není čas zemřít jde konečně do kin a Daniel Craig (53) se tak definitivně loučí s rolí Jamese Bonda. Odchod oplakal a pochopitelně o něm mluví i v rozhovorech. Když se ho na Radiu 1 zeptali, co by vzkázal svému nástupci, odpověděl velmi upřímně.

„Hlavně nebuď sra*ka!“ Moderátor se ho dále ptal, kteří představitelé agenta 007 inspirovali jeho.

„Jsem velký fanoušek Rogera Moora a Pierce Brosnana. Nikdy jsem ale nechtěl kopírovat jejich práci, ale definovat ji po svém.“

Popsal také, jak roli získal. "Mému agentovi zavolali a řekli mi, že mě chce Barbara Broccoli vidět. Nevěřil jsem tomu a bylo dost nejasné, o co jde. Myslel jsem, že by mohlo jít o menší roli. Když jsme se sešli a řekli mi, že mě chtějí jako příštího Bonda, přišlo mi to nereálné.“

„Jako dítě jsem samozřejmě snil, že budu James Bond nebo nějaký superhrdina, ale jako herec jsem si říkal, že tudy cesta nevede. Byl jsem spokojený s tím, co jsem dělal, takže to nebyla moje ambice,“ přiznal.

O tom, kdo se stane Craigovým nástupcem v roli Bonda, se spekuluje už léta, studia však zarytě mlčí. Žhavými kandidáty jsou například Tom Hardy, Regé Jean-Page, Luke Evans, James Norton, Sam Heughan nebo Richard Madden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám