Hlavní obsah
Článek

Barbora Hůlková je nejen manželkou Dana Hůlky (55), ale také jeho manažerkou. Jak Dan sám říká, mají rodinný byznys. Účetnictví a také road managera mu pak dělá Barbořin tatínek. Na premiéře muzikálu Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách dorazili i s tříletou dcerou Rozárkou.

"Je to dlouho očekávaná premiéra, už jsme se chystali několikrát, tak jsme moc rádi, že to konečně vyšlo," řekla Super.cz Barbora Hůlková. Premiéra muzikálu byla odložena loni kvůli covidovým opatřením.

Na premiéru Barbora oblékla vínové šaty, které sladila s rtěnkou. "Snažila jsem se. Spíš jsem doma zajišťovala jídlo. Připravovala jsem se pár chvilek před premiérou," prozradila brunetka, která se pyšní krásnou štíhlou postavou. "Šlo to samo dolů, mám rychlé spalování po mamince, Žádné diety jsem nedržela," upřesňuje.

Kromě manažerské práce pro Dana se věnuje i své původní profesi. "Dělala jsem překladatelku, pracovala jsem v cestovním ruchu, tomu se věnuju dodnes. Manažerství střídám se svými aktivitami," dodala. A dočká se Rozárka sourouzence?

"Zatím to není na pořadu dne. Chceme si užít Rozárku dokud je malá, o druhém dítěti zatím neuvažujeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám