Hlavní obsah
Článek

Vzpomínáte si ještě na dobu, kdy spolu randili Gwyneth Paltrow (51) a Brad Pitt? Pak si jistě vybavíte i moment, kdy se na jedné filmové premiéře objevili se stejným účesem.

Jednalo se o premiéru snímku Tichý nepřítel, kde hrál Brad Pitt (60) po boku Harrisona Forda. Bylo to v roce 1997, tedy v témže roce, kdy pár odvolal zasnoubení a každý si pak našel jiného partnera. Brad si o tři roky později vzal herečku Jennifer Aniston (55) a Gwyneth v roce 2003 Chrise Martina. Ani jednomu ovšem manželství nevydržela a partnery už mají jiné.

Zpátky k účesu! Gwyneth natáčela rozhovor se svým asistentem Kevine Keatingem, který s ní probíral péči o vlasy a účesy z let předešlých. Jako poslední vytáhl právě společný snímek s Bradem a herečky se zeptal, jestli chodili ke stejnému kadeřníkovi.

„A jéje, náš společný sestřih. Ano, tehdy jsme šli oba k tomu samému kadeřníkovi. Chris McMillan nás oba ostříhal na tento účes,“ zasmála se vzpomínce Paltrow.

Kadeřnice McMillan se proslavil ještě dalším účesem na slavné osobnosti. On je tím, který ostříhal Jennifer Aniston její slavný účes pro roli Rachel, jež si pak nechalo na vlasech vytvořit stovky, možná i tisícovky žen po celém světě.

Paltrow a Pitt spolu randili v letech 1994-1997 po seznámení na natáčení snímku Sedm. Krátce byli i zasnoubeni, ale Gwyneth tehdy nebyla na svatbu připravená. „Myslím, že jsem v té době byla ještě dítě a nebyla připravená. Byl na mě až moc dobrý,“ uvedla v roce 2015 v show Howarda Sterna a dodala: „Upřímně si myslím, že jsem byla moc mladá a nevěděla jsem, co dělám.“

Reklama

Další články

Načítám