Hlavní obsah
Článek

Modelka a bývalá finalistka České Miss Kateřina Wohlmann Votavová (37) je vyhledávanou modelkou spodního prádla, které také sama ve svém obchodě prodává. I když jsme se potkali na přehlídce plédů, při rozhovoru jsme řešili i to, jak si sexy figuru udržuje.

"Mám alergii na lepek i na laktózu, navíc jsem vegetariánka, takže pokud jde o výběr jídla, mám to hodně omezené," vysvětlila Super.cz, že přísnou dietu má naordinovanou ze zdravotních důvodů. Přiznala ale také, že ji občas poruší.

"To se pak dějí věci, které bych snad ani nechtěla popisovat. Snad jen, že kromě toalety potřebuju i kbelík. Zajímavé je, že si ta střeva dělají co chtějí. Někdy sním celý rohlík a nic se nestane, jindy mi stačí ukousnout špičku," krčila rameny půvabná brunetka.

Toho, že bychom ji už nevídali na módních mole v prádle nebo plavkách a jen zahalenou jako tentokrát, se prý zatím bát nemusíme. "Říkala jsem si, že s tím skončím ve třiceti, abych nebyla nejstarší modelkou na mole, ale roky jdou dál. A dokud tělo drží a nějak vypadá, tak to budu dělat dál," smála se Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám