Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Martinu Babišovou, která se představila v hlavní roli po boku Jiřího Langmajera (57) ve snímku Minuta věčnosti, jenž právě běží v kinech, jsme vyzpovídali během příprav na zahájení 28. ročníku Febiofestu. Sympatická zrzka nechala kadeřníky zkrotit svou bujnou hřívu do ležérního účesu a z výsledného looku byla sama překvapená.

„Nechala jsem si výjimečně něco udělat s vlasy, většinou je nosím tak, že si je umyju a pak se z nich udělá křoví. Dneska mám vlasy vyfoukané, a dokonce mám na sobě sako, takže když jsem se zahlídla v zrcadle, připadala jsem si jako právnička z Kravaťáků (americký seriál -pozn.),“ usmívá se Martina.

Roli právničky zatím nedostala, ale vůbec se takové myšlence nebrání. „Já bych si detektivky zahrála strašně ráda, už jsem se k tomu dvakrát skoro dostala, ale jednou jsem byla přeobsazená a po druhé tu roli dali někomu jinému, protože prý vypadám moc mladě na to, abych řešila případy. Což si nemyslím,“ svěřila Super.cz

Stejně tak ji lákají akční filmy, kde by uplatnila své kaskadérské schopnosti. „Minulý rok jsme natáčeli film Shoky & Morthy: Poslední velká akce a tam mám mini kaskadérské triky, které mě strašně bavily,“ vzpomíná herečka. Přestože působí jako křehká víla, pro ránu by nešla daleko. Prozradila, které druhy kaskadérství ovládá.

„Hořet třeba neumím,“ směje se. „Kaskadérství se rozděluje na několik disciplín, já dělala tu neozbrojenou, takže umím tahání za vlasy, facky, bouchání do břicha a podobně,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám