Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká hudební scéna zaznamenala další velký úspěch. Po Lenny nebo Ewě Farne se další tváří mezinárodní kampaně EQUAL stala mladá zpěvačka Annabelle. I ona se objevila na slavném billboardu na Times Square v New Yorku.

„Je to pro mě čest, že můžu prezentovat českou hudbu v mezinárodním playlistu EQUAL, kde jsou interpretky ze všech zemí. Ten playlist má skoro 900 tisíc subscriberů a jsem tam na 22. pozici ze 70, takže si asi umíte představit moje šílené nadšení,” raduje se třiadvacetiletá interpretka z Prahy, která zaujala písní s názvem Charm.

Zpěvačka Annabelle na billboardu na Times Square

Globální kampaň společnosti Spotify si vzala za cíl propagovat a zviditelnit umělkyně z celého světa a podpořit je tak v jejich tvorbě. „Od Spotify je to skvělý krok, protože si myslím, že ‚holky‘ si zaslouží být slyšet,“ říká Annabelle.

Další hudební novinku chystá na listopad. „Bude o něco jiná než ty předchozí, bude hodně upřímná, až se toho trochu bojím,” dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám