Hlavní obsah
Článek

Herečka a spisovatelka Jana Bernášková pokřtila rovnou dvě své knihy. Novější Couru a také titul Jak přežít svého muže. Ten napsala a vydala už v době karantény, na křest ale došlo až nyní, po uvolnění opatření.

Kmotry knih se stali kolegyně a kamarádka Nela Boudová a Janin manžel, scenárista Rudolf Merkner. Ten podle knížky Jak přežít svého muže už píše scénář. Herečka známá mj. ze seriálu Vyprávěj vtipně konstatovala, že vždy toužila po hlavní roli, a tak si ji musela sama napsat.

„Není to nic jednoduchého skoro čtyřsetstránkovou knihu přepsat do šedesátistránkového scénáře. Nicméně dílo se daří, a když všechno dobře dopadne, příští rok bychom mohli začít natáčet,“ těší se herečka.

Na akci ji doprovodila také dcera Justýna, která jako by Janě z oka vypadla. Podobu ještě umocnily stejným účesem.

Justýna Super.cz nedávno svěřila, že koketuje s modelingem. Ozvalo se jí hned několik agentur. „Modelingu bych se věnovat chtěla. Vypadá to, že by mě to mohlo i bavit. Časem bych chtěla i cestovat, takže k tomu motivaci mám. Modelky sleduji i na Instagramu.“

„Ale teprve příští rok budu dělat přijímačky na střední školu, takže na ten modeling tolik nespěchám,“ doplnila brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám