Hlavní obsah
Článek

Bývalá tisková mluvčí zesnulého slavíka Karla Gotta (†80) vyrazila za doprovodu svých dětí do společnosti a Super.cz prozradila, jak prožívala období pandemie.

Upřímně, bylo to peklo. Mám syna, který chodí do 5. třídy, takže jsme jeho 4. třídu prožívali doma. Do toho jsme měli rok starou Amálku, která v době, kdy udeřila největší vlna covidu, začínala chodit a byla, a stále je, takový čertík,“ svěřila Super.cz Aneta Stolzová, která covid sama prodělala, stejně tak i její manžel.

Nejhůře odnesla covidovou dobu právě její malá dcerka. „Musím říct, že vliv na naši Amálku to má. Je to covidové dítě, které se narodilo do karantény a vnímám, že i dnes, v jejích téměř dvou letech, když jdeme někam do společnosti nebo do uzavřených prostor, tak to vnímá poměrně negativně. Není zvyklá na společnost,“ přiznává Stolzová.

O starostech, ale i radostech, které může rodina zažívat v lockdownu, vypráví nová kniha moderátora Vojty Bernatského Jak dostat tatínka do karantény, na jejímž křtu jsme se s mluvčí rodiny Gottových setkali. Se sporťákem z Branek, bodů, vteřin ji pojí více než dvacetileté přátelství.

„Známe se od roku 2001, kdy jsem působila na Nově jako reportérka pořadu Občanské judo, a pracovní cesty nás svedly dohromady. Vojta byl tehdy ještě mladík v televizi a já taky mladice,“ směje se brunetka. „Dlouhou dobu jsme se neviděli, ale osud nás zase přivedl k sobě, protože v současné době pracuji pro knižní nakladatelství, které Vojtovi vydává knížku,“ dodává Aneta Stolzová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám