Hlavní obsah
Článek

Poslední týdny se Pavel Trávníček (73) naplno věnuje tanci. Na letošní StarDance se herec připravuje po boku sexy Veroniky Lálové (32). Ta je přebornicí na latinskoamerické tance, ke kterým patří i odvážné kostýmy. Těch se nebojí ani sám Pavel.

„Odvážný kostým u mužského nikoho nezajímá, ale u ženských to zajímá všechny. Rozhalená košile, to není nic odvážného. Nosím to i na tréninky, abych se do toho dostal a taky abych větral,“ řekl Super.cz s úsměvem Trávníček na tiskové konferenci letošního ročníku.

Na parketu je taneční pár několikrát do týdne, a když to čas dovolí, trénuje Pavel i doma.

„Máme tréninky od ranních hodin a vždycky nám to dá tak dvě a půl hodinky. Občas si doma opakuji i figury, které Veronika staví. Někdy je toho víc, takže si to potřebuji opakovat, abych si to zapamatoval,“ svěřil se nám Pavel s tím, že stále stíhá i další pracovní povinnosti.

„Musím stíhat i ostatní věci, zatím se mi to daří. Ale k tomu patří i to, že se starám o domácnost, o mého psa, o Maxmiliána. Všechno se to skloubí do jednoho dne, který začne brzy ráno a skončí pozdě večer. Když se mě někdo zeptá, kolikátého je, tak to určitě nevím,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám