Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzkoušela prý snad všechny soutěže krásy, v aktuálním ročníku Miss Czech Republic, kdy zvítězila Karolína Kopíncová (26), se dostala až do finále. "Žádná další Miss už nebyla, tak jsem chtěla zkusit zase něco jiného," smála se další účastnice reality show Love Island, modelka a studentka práv Markéta Chytilová.

Zkušenost se skupinou neznámých lidí v novém prostředí je pro ni zkouškou, nikdy nic podobného nezažila. "Snad to nebude jako na základní škole, kde mě šikanovali. Kvůli barvě pleti," svěřila nám Markéta, která má část romské krve. Vzhledem ke složení ostrovanů se toho ale rozhodně bát nemusí.

Muž, který by toužil po zakřiknuté puťce, by u téhle temperamentní brunetky rozhodně šanci neměl, má svoje ambice a slípkou domácí být nehodlá. "Chci být ve vztahu rovnocennou partnerkou," říká rázně. Pokud jde o modeling, její prioritou není. Věří, že uspěje jako právnička. "Být modelkou je pro mě příjemná dobře placená brigáda, abych mohla studovat," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám