Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) se plně vrátil na pódia a pokračuje v krasojízdě svého odkládaného turné Restart. Poté, co předvedl skvělý výkon v Brně, roztančil i hlavní město.

V pražské O2 areně začal dlouhým přivítáním a poděkováním všem fanouškům za to, že zase chodí na koncerty. Jako jedna z prvních zazněla píseň, která ho proslavila - Ztrácíš. I když fanouškům na začátku řekl, že nepůjde o žádnou velkou světelnou show, tak ta se po téhle písni rozjela naplno. Nechyběly konfety, ohně ani ohňostroje.

Marek Ztracený vystoupil na koncertě se smyčcovým kvartetem.

Později poděkoval písní Stůj při mně dál všem zdravotníkům, policistům a hasičům, kterým na turné rozdal dvacet tisíc lístků. „Dnes jsou tu tři tisíce z vás, kterým děkujeme,“ pronesl před hudební produkcí, při které se na pozadí ukazovaly fotky z jeho objíždění republiky a předávání lístků lidem z první linie koronavirové pandemie.

Na hlasité Brno z prvního koncertu fanoušky během koncertu upozornil a vyzval je k tomu, aby byli ještě hlasitější. To se mu rozhodně povedlo, a dokonce celou halu, včetně čtvrtého patra, postavil na nohy s písní Dvě láhve vína a roztančil ji. S rozdivočelým publikem se Marek při přídavku rozloučil svým dalším obrovským hitem, písní Naše cesty.

Mezi hosty koncertu byli opět Marta Jandová (49) a Richard Genzer (57), který předvedl velkou taneční show.

Taneční kreace Richarda Genzera na píseň Tak se nezlob

Koncertu Marka přihlíželi také jeho rodiče, kteří jsou spolu už 41 let. Mamince, která z něj chtěla mít klavírního virtuosa, splnil Ztracený přání tím, že třetím hostem byl smyčcový kvartet, se kterým na klavír zahrál píseň Něco končí a poté ještě píseň Ta pravá, kterou napsal pro Karla Gotta (†80).

Reklama

Další články

Načítám