Hlavní obsah
Článek

Každá žena má svůj tajný trik na krásu. Zuzana Bubílková (71) ten svůj odtajnila. A nutno říct, že tak jednoduchý recept by nikdo nečekal. Vepřové sádlo si totiž můžete mazat nejen na chleba.

„Mám tajný tip, nevím, jestli je to vhodné, že to řeknu. Měla jsem nádor štítné žlázy, a když mi ji vyndali, měla jsem na krku hrozný šev a vypadalo to příšerně, vypadalo to jako španělský ptáček,“ svěřila se nám moderátorka s tím, že jí tehdy lékař poradil, jak s jizvou zatočit.

„Řekl mi, že si na to mám dávat vepřové sádlo, já jsem si to začala dávat a za měsíc se mi to začalo stahovat. Tak jsem si řekla, že když to na takovou hrůzu zapůsobilo, tak to bude i na pleť a už si sedmnáct let dávám na tvář vepřové sádlo,“ řekla se smíchem moderátorka, kterou jsme potkali v salónu oblíbeného kosmetika celebrit Petra Kreczy Pityho.

Svůj trik radí vyzkoušet všem ženám, ale raději by se vepřovým sádlem měly mazat večer a už nevycházet ven. „Namažte se sádlem a nechoďte už ven. Já jednou zapomněla a za mnou za pět minut běželo asi padesát čoklů z celé ulice,“ dodala se smíchem Bubílková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám