Hlavní obsah
Článek

Sice jsou to sestry, ale každá se na veřejnosti prezentuje jinak. Na Met Gala v New Yorku svou odlišnost předvedly naplno.

Kendall Jenner (28) přišla na slavnostní zahájení v průhledném a zdobeném modelu značky Givenchy, který byl inspirován šaty Audrey Hepburn (†63), které oblékla na ples ve filmu My Fair Lady. Rozdíl modelů byl hlavně v tom, že šaty Kendall byly naprosto průhledné. O tom, jak moc, se můžete přesvědčit níže v galerii.

Kim Kardashian (43) zvolila model podobný tomu, ve kterém byla vyfocena minulý týden při příjezdu do New Yorku. Už tehdy tím naznačovala, jakým směrem se bude její outfit ubírat. Zahalená od hlavy až k patě v černé barvě dorazila i s doprovodem, který byl dlouho tajemný.

Ze zahaleného muže se nevyklubal Kanye West (46), jak se mnozí domnívali, ale kreativní ředitel značky Balenciaga Demna Gvasalia. Avantgardní model byl jeho dílem a jediné, podle čeho šlo poznat, že jde o Kim, byly její pověstné křivky a dlouhý culík, který si v poslední době oblíbil její kadeřník.

Reklama

Další články

Načítám