Hlavní obsah
Článek

Slovenská modelka a moderátorka Silvia Kucherenko se na sociálních sítích pochlubila maminkou. Hned na první pohled je vidět, po kom zdědila svou krásu.

Estetické úpravy nejsou Silvii cizí, ale jak je na tom paní Monika?

„Moje maminka se bránila jakýmkoli úpravám dost dlouho. Má jen víčka a jednou za dva roky si dá botox, což je v jejím věku naprosto v pořádku. Nikdy by si nenechala udělat nic přehnaného,“ řekla Super.cz Silvia, která dodala, že máma si zakládá hlavně na jedné věci, co se vizáže týče.

Kucherenko promluvila o plastikách

„Má ráda kvalitní vlasy a ty její jsou opravdu luxusní. Stále mi opakuje, jak je důležité mít pěkné vlasy a že když má žena krásné vlasy, tak do sebe všechno ostatní nějak plynule zapadne,“ dodala s úsměvem Kucherenko.

„Maminka mi radí v mnoha věcech. Já v podstatě nemám blízkou kamarádku, ale moje máma a sestra jsou moje nejlepší kamarádky. Naše maminky pro nás vždy chtějí to nejlepší, takže dám stále na její názor,“ řekla Super.cz modelka, která si rodinných vztahů velmi váží a málokdy se prý stane, že by se doma neshodly.

Silvia a Monika se vídají každý den, řeší spolu i módu. „Ona sleduje módní trendy, novinky na Instagramu a posílá mi, co si mám koupit. Velice ji to baví, a to odjakživa. V mládí šila z Burdy a módu má opravdu v malíčku. Má estetické cítění, náš rodný dům si předělávala sama bez pomoci architektů.“

A co řekla maminka Silvii na její dříve opravdu obří zvětšené rty? „No, zdály se jí velké, ale co s tím mohla dělat. Byla ráda, že jsem později dospěla ke stejnému názoru,“ svěřila Kucherenko.

Mladistvý vzhled se prý v rodině dědí. Mamince je 63 let a vypadá skvěle. „Máma dlouho nepoužívala žádné krémy a musím říct, že u nás je to z velké části genetika. Moje babička, mamčina matka, když přišla v osmdesáti k doktorovi, věk jí nikdo nevěřil, to byla opravdu krásná žena,“ zavzpomínala Silvia.

Reklama

Další články

Načítám