Hlavní obsah
Článek

V červenci porodila a už je zpátky v práci. Elis Ochmanová (35) se vrací do muzikálu Cikáni jdou do nebe, který se po loňské premiéře a následné koronavirové pauze opět zařadil do programu Divadla Bez zábradlí.

Zpěvačku jsme vyzpovídali pár hodin před prvním představením a zeptali se, jak zvládá péči o kojence i pracovní povinnosti. „Zvládat se to dá, protože máme extrémně hodný dítě. A mám tady maminku, která mi pomáhá a je s malou, když jsem na jevišti. Já si vždycky jen odskakuju nakojit a zase zpátky,“ usmívá se Elis. „Je to na jednu stranu strašně fajn, že ji mám tady s sebou, ale na druhou stranu je hrozný, když vím, že tam třeba pláče a já za ní nemůžu,“ přiznala Super.cz

Pohybově náročné představení plné tance zvládá i po fyzické stránce. „Musím říct, že jsem se sama překvapila, že zvládám víc než jsem myslela. I tak je to ale náročné. Cítím na sobě, že to tělo je rozplizlý, ať už po divadelní pauze nebo porodu. A je velmi znát, že jsem na sobě rok neměla podpatky,“ směje se blondýnka.

Dcerka Viola je naštěstí velký spáč, což by jí mohly leckteré maminky závidět. „Když přijdu domů po večerním představení, tak už bude klid. Malá usne a spí fakt dlouho, do páté ráno máme klídek, takže se i 5 hodin vyspím,“ raduje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám