Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v zimě se Bohuš Matuš (50) stal poprvé otcem. S manželkou Lucií přivítali na světě prvorozenou dcerku Natálku, která už brzy oslaví první narozeniny. Zpěvák nám prozradil, že by měl rád k holčičce i chlapečka, a doufá, že brzy do rodiny přiletí čáp.

„Lucinka už koupila další postýlku a čekáme, kdy za námi přijde Bohoušek. Zatím Lucinka těhotná není, ale člověk nikdy neví,“ svěřil se Bohuš Matuš, který doufá, že tentokrát přiletí čáp. „Já si myslím, že by mohl brzy přiletět,“ svěřil se Super.cz zpěvák, který se ženil letos v květnu a na stejném místě plánuje udělat Natálce oslavu narozenin.

„Připravujeme obrovskou oslavu u našeho kamaráda Josefa Roušela v Krtkově světě a těšíme se na to,“ svěřil Bohuš Matuš, kterého jsme potkali na zkoušce muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway. Po velmi pracovním létě je rád, že se opět vrací na divadelní prkna a před začátkem sezóny se stihl s rodinou také přestěhovat.

„Bylo to překrásné léto, měl jsem hodně vystoupení, takže mi naštěstí se stěhováním pomohla rodina Lucinky. Jsou to úžasní lidi, kteří mě zachránili před tou depkou ze stěhování,“ svěřil se zpěvák, který je nyní v domku, který si nemůže vynachválit. „Pronajali jsme si spodní patro baráčku, kde se nám hrozně líbí. Je tam zahrada, je tam obrovský sklep, který vypadá jako klubovna a jsou tam fajn sousedi. Lucince se tam hrozně líbí a Natálce taky,“ dodal Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám